• اتوماسیون خط فرآوری کیک کامل شد
  • حضور موفق صنایع بسته بندی محبوب در نمایشگاه های بین المللی

خط فرآوری و بسته بندی دسر صبحانه

این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

خط فرآوری و بسته بندی دسر و چاشنی     MSS17002       Production and processing machines for Dessert

چیده مان خط تولید و بسته بندی دسر و چاشنی

در خط تولید و فرآوری و بسته بندی انواع دسر صبحانه و ژله وحتی برخی سالادها مانند سالاد زیتون، استفاده از دو فاز مایع و جامد اجتناب ناپذیر می باشد، لذا یک قسمت از خط شامل دستگاه خشک کن شده و قسمت دیگر شامل پرکن مایعات می باشد که معمولا دستگاه پرکن مایعات غلیظ مانند دستگاه پرکن مربا و عسل بکار می رود. البته در مورد ژله ها و دسر های خامه ای، خط تولید و بسته بندی فاقد قسمت خشک کن می باشد و متشکل از میکسر و مخازن فرمولاسیون و پرکن و بسته بندی می باشد.

در قسمت فرآوری مواد خشک موادی مانند مغزگردو ،جوانه گندم ،فندق و پسته به دستگاه آسیاب مانند :آسیاب چکشی یا آسیاب شکر و دستگاه آسیاب با قابلیت خردکردن در سایز های مطلوب رفته و پس از آسیاب شدن باید سینی گذاری شود ،به خاطر آنکه سطح مواد سینی یکسان باشد بهتر است از دستگاه لایه ریز پودر استفاده شود که مواد را با سطح یکسان در سینی استیل می ریزد و کیفیت خشک کردن مغز ها و جوانه گندم در دستگاه خشک کن بهتر می شود در انتخاب دستگاه خشک کن بهتر است از دستگاه خشک کن نواری کانتینیوس به جای خشک کن کابینی یا طبقه ای استفاده شود زیرا هم سرعت تولید بالا می رود و هم کیفیت خشک شدن مواد یکسان تر است . بعد از آن مواد می توانند توسط دستگاه بالابر پودر یا همان اوگر حلزونی به دستگاه بسته بندی عمودی جهت بسته بندی در کیسه های سلفونی هدایت شود مانند بسته بندی آرد جوانه گندم یا بسته بندی پودر مغز پسته و بادام. دستگاه بسته بندی عمودی پودر با سیستم میکسری که در قسمت تغذیه دستگاه دارد باعث می شود از فشردگی پودر جلوگیری کند تا وزن بسته ها دقیق شود که این امر در پودر های چسبناک و جاذب الرطوبه مانند پودر گردو و پودر هفت مغز در بسته بندی اهمیت بسزایی دارد در صورتی که بخواهیم دسر صبحانه و یا چاشنی تهیه کنیم این مواد پودر شده به مخزن فرمولاسیون سه جداره استیل و یا دستگاه ریبون بلندر هدایت می شود. در دسر های بر پایه فاز مایع مانند دسر ژله ای و یا دسر خامه ای شروع خط از میکسر های اولیه می باشد. در مخزن پروسس استیل ضمن میکس شدن مواد اعمال فرایندهای حرارتی امکان پذیر می باشد و به نوعی دیگ پخت استیل نیز می باشد. مزیت ریبون بلندر اختلاط و میکس دقیق می باشد و از هر کدام به تناسب نوع محصول در خط تولید استفاده می شود.مواد مایع مغذی مانند عسل یا مربا یا شربت نیز به مخزن استیل یا ریبون بلندر هدایت می شود. پس از اتمام فرآیند فرمولاسیون در تانک استیل یا ریبون بلندر، دسر و چاشنی جهت بسته بندی به ماشین آلات بسته بندی هدایت می شود.

بسته بندی دسر و چاشنی به دو صورت امکان پذیر است :

*بسته بندی دسر و سالاد و ژله در ظروف یکبار مصرف : انتخاب یکی از انواع دستگاههای سیل وکیوم منطقی به نظر می رسد دستگاه سیل وکیوم رومیزی ،دستگاه سیل وکیوم کشویی ، دستگاه سیل وکیوم دو طرفه یا دو قلو و در صورت راندمان بالاتر استفاده از دستگاه سیل نواری یا تری سیلر مناسب می باشد.در صورتی که نخواهیم ظرف یکبار مصرف را آماده بخریم و بخواهیم ظرف اختصاصی خود را با برند بخصوص داشته باشیم اینکار با استفاده از انواع دستگاههای ترموفرینگ اتوماتیک و ترموفرمینگ نیمه اتوماتیک (وکیوم صنعتی) ممکن می باشد. در مواردی که تولید بالا باشد و اتوماسیون کامل در خط اجرا شود استفاده از دستگاه فرم فیل سیل مورد نیاز است که  تولید ظرف و پرکردن به انضمام سیل و وکیوم و برش  به صورت یکجا در این ماشین اجرایی می شود. دستگاه فرم فیل سیل یک خط کامل پرکن و بسته بندی است.

*بسته بندی دسر و ژله در ظروف شیشه ای: در این حالت استفاده از دستگاه شیشه شوی جهت شستشو و ضدعفونی و خشک کردن شیشه ها به کار می رود و پس از دستگاه شیشه شوی ،شیشه ها به دستگاه پرکن مایعات می رود که در مدل های مختلف بسته به راندمان تولید انتخاب می شودمانند انواع : دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک،دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک،دستگاه پرکن مایعات خطی،دستگاه پرکن مایعات روتاری. بهتر است از دستگاه پرکن اتوماتیک مایعات غلیظ که به صورت خطی است استفاده نمود نصب دستگاه سیل القایی بر روی دستگاه پرکن اتوماتیک مایعات به همراه دستگاه درب گذار و دستگاه درب بند و دستگاه جت پرینتر و همچنین اضافه کردن تونل شیرینگ استرچ یا لیبل زن از مزایای استفاده ازدستگاه پرکن خطی مایعات غلیظ می باشد. در انتها شیشه ها را به دستگاه پاستوریزاتور تونلی و یا دستگاه اتوکلاو منتقل می کنیم که در صورتی که بریکس محصول بالا باشد به این فرایند نیازی نیست.

در انتها، به مرحله کارتن کردن و شیرینگ می رسند. انتخاب دستگاه شیرینگ پک (دستگاه شیرینک پک) بسته به نوع چیده مان خط متفاوت می باشد اما در این خط امکان بکار بردن بسیاری از انواع دستگاه شیرینگ پک میسر می باشد از دستگاه شیرینگ پک دستی(تونل شیرینگ) گرفته تا دستگاه شیرینگ پک نیمه اتوماتیک و دستگاه شیرینگ پک تمام اتوماتیک.

جهت مشاهده هر یک از ماشین آلات بر روی آن کلیک نمایید.

دیاگرام چیده مان و فلوچارت خط دسر دارای دو فاز مایع و جامد:

بالابر موربدستگاه خشک کن تونلی بالابر مورب ⇐ دستگاه آسیاب ⇐ میکسر فرمولاسیون ( ریبون بلندر)دستگاه بسته بندی سیل وکیوم یا دستگاه پرکن شیشه و قوطی پاستوریزاتوردستگاه شیرینک پک

مخازن پروسس میکسر دار استیل ⇐ پمپاژ گرم ⇐  ⇐  ⇐  ⇐  ⇐  ⇐  ⇐  ⇐  ⇐  ⇐⇑ ⇑ ⇑ ⇑  ⇑

دیاگرام چیده مان و فلوچارت خط دسر  و ژله دارای فاز مایع:

مخازن پروسس ⇐ پمپاژ ⇐ میکسر فرمولاسیون ( ریبون بلندر) ⇐ پمپاژ ⇐ دستگاه بسته بندی سیل وکیوم یا دستگاه پرکن شیشه و قوطیپاستوریزاتوردستگاه شیرینک پک

رسانه

محتوای بیشتر در این بخش: خط فرآوری و بسته بندی ساندویج کلاب »

تماس با ما

اصفهان - خیابان امام خمینی- میدان استقلال( فلکه دانشگاه صنعتی) - خیابان حکیم فرزانه -کوچه صنعتگران 37- پلاک 4

33850139 031

09131113151

09133058163

8415789354

info[at]mahboobpacking.ir

             

برچسب ها