• اتوماسیون خط فرآوری کیک کامل شد
  • حضور موفق صنایع بسته بندی محبوب در نمایشگاه های بین المللی

خط فرآوری و بسته بندی ساندویج کلاب

این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

خط فرآوری و بسته بندی ساندویچ کلاب (ساندویچ سرد)     MSS17004       Sandwich Assembly and Production Line

چیده مان خط تولید و بسته بندی ساندویج کلاب (ساندویچ سرد):

در خط تولید و بسته بندی ساندویچ سرد یا ساندویچ کلاب توجه به این نکته ضروری است که در قسمت فرآوری ،عمده فعالیت ها کارگری است و اتوماسیون در آن امکان پذیر نمی باشد ولی در قسمت بسته بندی فست فود و ساندویچ سرد، استفاده از دستگاه سیل وکیوم اتوماتیک و دستگاه فرم فیل سیل باعث ایجاد اتوماسیون می شود . در ابتدای خط تولید ساندویچ بهتر است برای ایجاد حالت اتوماسیون، به جای استفاده از میز کار از نوار نقاله استفاده نمود به این نحو که در دو طرف نوار نقاله سبد ها و وان های مواد اولیه قرا بگیرد و  کارگران با انجام اختصاصی یک کار سبب بالا رفتن راندمان و کیفیت تولید ساندویچ سرد گردند برای مثال در ابتدای خط نان ساندویچ آماده گردد و مواد آن به ترتیب در طی حرکت ساندویچ بر روی نوار توسط کارگران تکمیل شود مرحله آخر ورود ساندویچ آماده به نوار نقاله مواد افزودنی است که بر روی این نوار، پرکن نیمه اتوماتیک ادویه ها و پرکن انواع سس قرار دارد. با عبور ساندویچ از مرحله پرکردن نوبت به بسته بندی می رسد اگر ساندویچ به صورت اسنک یا همبرگر باشد دستگاه بسته بندی مناسب دستگاه سیل وکیوم می باشد و اگر از نان ساندویچی استفاده شده باشد دستگاه بسته بندی مناسب، دستگاه پیلوپک می باشد مانند دستگاه بسته بندی ساندویچ کالباس.در تهیه وان استیل بهتر است از وانهای چرخ دار استیل استفاده شود که امکان تنظیم ارتفاع و ایجاد شیب جهت شستشوی بهتر در آن لحاظ شده باشد. تنوع دستگاههای سیل وکیوم بالاست مانند: دستگاه سیل رومیزی،دستگاه سیل وکیوم رومیزی،دستگاه سیل وکیوم کشویی،دستگاه سیل وکیوم دو طرفه یا دوبل. استفاده از دستگاه سیل رومیزی برای بسته بندی فست فودهای ساده به کار می رود زیرا اعمال وکیوم و تزریق گاز در دستگاه سیل وکیوم امکان پذیر است. در صورتی که راندمان بالا بود از دستگاه سیل نواری یا تری سیلر استفاده می نماییم که امکان بسته بندی مواد غذایی را به صورت خطی میسر می سازد.مانند انواع بسته بندی اسنک و بسته بندی همبرگر. در صورتی که اتوماسیون کامل در بسته بندی مد نظر باشد استفاده از دستگاه فرم فیل سیل توصیه می شود ،دستگاه فرم فیل سیل قسمت تولید ظرف یکبار مصرف را هم دارد و یک خط بسته بندی کامل به حساب می آید.در انتها به دستگاه بسته بندی شرینگ پک(دستگاه شیرینک پک) و کارتن گذاری ساندویچ می رسیم.

جهت مشاهده هر یک از ماشین آلات بر روی آن کلیک نمایید.

چیده مان و فلوچارت خط تولید ساندویج کلاب:

نوار نقاله دست چین نان ساندویچ و مواد اولیه ساندویچ نوار نقاله مواد افزودنی مانند ادویه و سسدستگاه بسته بندی سیل وکیوم (سیل اتومات، تری سیلر، فرم فیل سیل)

چیده مان و فلوچارت خط تولید ساندویچ سرد در سلفون:

نوار نقاله دست چین نان ساندویچ و مواد اولیه ساندویچنوار نقاله مواد افزودنی مانند ادویه و سسدستگاه بسته بندی افقی اتوماتیک (پیلو پک)

تماس با ما

اصفهان - خیابان امام خمینی- میدان استقلال( فلکه دانشگاه صنعتی) - خیابان حکیم فرزانه -کوچه صنعتگران 37- پلاک 4

33850139 031

09131113151

09133058163

8415789354

info[at]mahboobpacking.ir

             

برچسب ها