• اتوماسیون خط فرآوری کیک کامل شد
  • حضور موفق صنایع بسته بندی محبوب در نمایشگاه های بین المللی

خط تولید و بسته بندی کیک

این مورد را ارزیابی کنید
(11 رای‌ها)

خط تولید و بسته بندی کیک      MSS9000        Cake Production and Packaging Line    

چیده مان ماشین آلات و دستگاه در خط تولید و بسته بندی کیک:   

در تولید کیک اسفنجی و کاپ کیک، بعد از ایجاد فرمولاسیون در میکسر، خمیر کیک به دستگاه اکس یا کانتینیوز میکسر هموژنیزاتور منتقل می شود در دستگاه اکس با عبور خمیر کیک از شیار های توربین اکس، تحت فشار زیاد و همراه با هوادهی، باعث هموژن شدن خمیر کیک شده و بافت کیک بعد از فر گذاری، بافتی یکنواخت است و کیک با وزن کمتر دارای حجم بیشتری خواهد بود، پس از دستگاه اکس خمیر به دستگاه قیف زن یا دستگاه دپوزیت منتقل می شود ،سینی هایی که روی ریل دپازیتور قرار می گیرند یا باید دارای کاغذ باشند و یا در صورت نداشتن کاغذ باید چرب شده باشند که خمیر کیک به سینی نچسبد در اکثر قریب به اتفاق کارخانجات تولید کیک ،چرب کردن سینی کیک توسط کارگران انجام می شود که ضمن صرف زمان زیاد هزینه کارگری تولید کیک نیز بالا می رود، دستگاه چرب کن سینی کیک ضمن ایجاد این صرفه جویی در هزینه و وقت باعث کاهش در مصرف روغن جهت چرب کردن سینی کیک نیز می شود، در کارخانجاتی که دستگاه قیف زن دارند قبل از آن یک دستگاه چرب کن اضافه می شود و در غیر اینصورت دستگاه چرب کن و دیپازیتور در یک دستگاه توصیه می شود. پس از پر شدن سینی های کیک، گاری فر سینی گذاری شده و عملیات پخت کیک انجام می پذیرد. پس از خروج، کیک ها آماده بسته بندی با دستگاه پیلوپک یا همان دستگاه بسته بندی افقی می باشند ،قابلیت نصب دستگاه تاریخ زن حرارتی و یا دستگاه جت پرینتر بر روی دستگاه پیلو پک وجود دارد.

در صورت تولید کیک مغز دار از دستگاه مغزی زن یا همان دستگاه تزریق شکلات استفاده می کنیم که به دو صورت امکان پذیر می باشد اول دستگاه مغزی زن از بالا که، کاکائو و یا شکلات یا مارمالاد را از بالا توسط نازل در کیکی که هنوز در سینی است تزریق می نماید این روش راندمان بالایی دارد و پس از مغز دار شدن کیک به دستگاه بسته بندی افقی می رود، در روش دوم کیک ها روی نوار نقاله دستگاه مغزی زن قرار می گیرد و کیک ها از بغل مغز دار می شوند که بر اساس راندمان تعداد نازل های دستگاه مغزی زن قابل افزایش می باشد. در انتها شستن سینی ها و قالب های کیک برای تولید بعدی می باشد که فرآیندی سخت و هزینه بر و با مصرف آب بالا می باشد، استفاده از دستگاه شستشوی کانتینیوس باعث بالا رفتن کیفیت شستشو با کاهش هزینه کارگری و مصرف آب کمتر خواهد شد، در نتیجه کیک با کیفیت بالا و قیمت ارزانتری تولید خواهد شد.  استفاده از دستگاه چرب کن ودستگاه شستشوی نواری یا ریلی باعث ایجاد اتوماسیون در خط تولید کیک می گردد.

دیاگرام چینش و فلوچارت خط فرآوری و بسته بندی کیک:

جهت مشاهده ماشین آلات خط کیک بر روی موارد زیر کلیک نمایید.

دستگاه میکسر ⇐ کانتینیوز میکسر هموژنیزاتور دستگاه دیپازیتور و چرب کن ⇐ دستگاه فر با صفحه گردان ⇐ دستگاه تزریق مغز کیکدستگاه بسته بندی افقی پیلو پکدستگاه شیرینک پک

خط شستشوی سینی کیک: دستگاه شستشوی دیس و قالب کیکدستگاه خشک کن دیس کیک

 

رسانه

تماس با ما

اصفهان - خیابان امام خمینی- میدان استقلال( فلکه دانشگاه صنعتی) - خیابان حکیم فرزانه -کوچه صنعتگران 37- پلاک 4

33850139 031

09131113151

09133058163

8415789354

info[at]mahboobpacking.ir

             

برچسب ها